توليدكنندگان تجهيزات پزشكي را دريابيد/ ما از كرونا سودي نبرديم

تازه ترين اطلاعات جامع تخصصي گردشگري را در اينجا جستجو نماييد

توليدكنندگان تجهيزات پزشكي را دريابيد/ ما از كرونا سودي نبرديم

۱۱ بازديد

رئيس اتحاديه توليدكنندگان و صادركنندگان تجهيزات پزشكي جدي ترين خسارات وارد شده به توليدكنندگان تجهيزات پزشكي را برشمرد و از مسئولان خواست تا به دنبال راه حلي باشند. مجيد روحي در گفت وگو با مجله روز ، با تأكيد بر لزوم حل مشكلات واحدهاي توليدي متاثر از شيوع تاج ، اظهار داشت: شيوع ويروس تاج …

توليدكنندگان تجهيزات پزشكي را دريابيد/ ما از كرونا سودي نبرديم https://majale-rooz.ir/2021/03/توليدكنندگان-تجهيزات-پزشكي-را-دريابي/ مجله روز Fri, 05 Mar 2021 15:31:09 0000 اقتصادي و معيشت https://majale-rooz.ir/2021/03/توليدكنندگان-تجهيزات-پزشكي-را-دريابي/ رئيس اتحاديه توليدكنندگان و صادركنندگان تجهيزات پزشكي جدي ترين خسارات وارد شده به توليدكنندگان تجهيزات پزشكي را برشمرد و از مسئولان خواست تا به دنبال راه حلي باشند. مجيد روحي در گفت وگو با مجله روز ، با تأكيد بر لزوم حل مشكلات واحدهاي توليدي متاثر از شيوع تاج ، اظهار داشت: شيوع ويروس تاج …

رئيس اتحاديه توليدكنندگان و صادركنندگان تجهيزات پزشكي جدي ترين خسارات وارد شده به توليدكنندگان تجهيزات پزشكي را برشمرد و از مسئولان خواست تا به دنبال راه حلي باشند.

مجيد روحي در گفت وگو با مجله روز ، با تأكيد بر لزوم حل مشكلات واحدهاي توليدي متاثر از شيوع تاج ، اظهار داشت: شيوع ويروس تاج ، همراه با خسارات مالي و جاني گسترده ، ضربه مهلكي براي همه شركت ها است ، از جمله شركت ها وارد شده توسط سازنده تجهيزات پزشكي

وي ادامه داد: بر خلاف تصور عمومي كه كرونا باعث رونق صنعت تجهيزات پزشكي شده است ، واقعيت اين است كه ، به استثناي تجهيزات و ملزومات در زمينه كرونا ، ساير عوامل اقتصادي در زمينه تجهيزات پزشكي تحت تأثير نامطلوب تاج قرار گرفته است.

روحي افزود: متأسفانه وعده هاي مسئولان مبني بر حمايت از واحدهاي آسيب ديده ناشي از تاج به صورت ملموس و م notثر محقق نشده است و آقايان فراموش كرده اند كه دويست كلمه نيمه عمل نيست!

رئيس اتحاديه توليدكنندگان و صادركنندگان تجهيزات پزشكي مهمترين آسيب ها را براي توليدكنندگان در زمينه هاي غير كرونا ويروس به شرح زير برشمرد: تمركز كامل سازمانهاي دولتي بر روي موضوع تاج و تاج و بي توجهي به مشكلات ساير توليدكنندگان ؛ بخشنامه ها را ابلاغ كرده و قوانين را يك شبه بدون حمايت و برخلاف جهش توليد ايجاد كنيد. طولاني شدن روند ثبت سفارشات مواد اوليه ، اجزا and و قطعات خطوط توليد و در نتيجه قطع توليد. واريز مواد اوليه و اجزاي سازنده در گمرك و تأخير بانك مركزي در صدور كد واگذاري. بلاتكليف ماندن در مورد تخصيص ارز و تغيير در كدهاي تخصيص در برخي موارد و طرح مسئله پرداخت مابه التفاوت. كاهش حجم تجارت خارجي و كسري تراز تجاري. افزايش هزينه هاي حمل و نقل داخلي و بين المللي به دليل كاهش تعداد پروازها ؛ كاهش درآمد شركت ها از يك سو و افزايش 43 درصدي حقوق ، مزايا و حق بيمه كاركنان. كاهش نيروي كار براي كاهش هزينه هاي سربار در واحدهاي غيرفعال يا نيمه غيرفعال يكي از مهمترين چالشهايي است كه در ماههاي اخير با آن روبرو بوده ايم.

به گفته روحي ، با وجود اين حجم از مشكلات ، لازم است مسئولان با تشكيل كارگروه هاي ويژه مشكلات واحدهاي توليدي آسيب ديده را برطرف كنند و در اين بين ، سازمان هاي توليد تجهيزات پزشكي و نمايندگان آنها مي توانند بازي كنند كاغذ به دليل تماس مستقيم با توليد كنندگان. شما در توضيح و تدوين استراتژي هاي اجرايي نقش موثري داريد.

وي ادامه داد: از نظرات تخصصي و مشورتي اين سازمان ها بايد قبل از اعلام و اجراي مصوبات و آيين نامه هايي كه مستقيماً با توليد سروكار دارند ، استفاده شود تا از سياست هاي غلط و مغاير با روش حمايت از توليد جلوگيري شود و بنابراين موثر باشد. منفي و مخرب تا آنجا كه ممكن است. زيرا بارها شاهد بوده ايم كه عدم مشورت با بخش خصوصي و صدور بخشنامه هاي فوري و ايجاد زمان باعث خسارت هاي جبران ناپذيري به توليد شده است. از سوي ديگر ، لغو اين بخشنامه ها نيز مدت زمان زيادي طول مي كشد. بنابراين ، ضرر آن هزينه زيادي خواهد داشت و گاهي جبران خسارت وارد شده به توليد براي سالها محاسبه نمي شود.

روحي تأكيد كرد: “ما با برگزاري جلسات متعدد با مسئولان ، برقراري ارتباط مستقيم با ارگانهاي مختلف از جمله رياست جمهوري ، كميته بهداشت مجلس ، سازمان بازرسي كل كشور و … و همچنين صدور بيانيه و تعامل با رسانه ها تا آنجا كه ممكن بود تلاش كرديم. همانطور كه ما به مقامات گزارش مي دهيم ، بايد سعي كنيم مشكلات توليدكنندگان را به درستي حل كنيم ، اما واقعيت اين است كه بسياري از تلاش ها بلاتكليف مانده است.

وي با اشاره به برخي راه حل ها ادامه داد: به توليدكنندگاني كه متعلق به تاج نيستند كمك كنيد ، بخشي از نقدينگي واحدهاي توليدي را با پرداخت مطالبات معوق از مراكز درماني تأمين كنيد و سپس بسته هاي حمايتي رايگان را براي ارائه راهكارهاي تسويه حساب و بخشش تدوين و اجرا كنيد به تعويق انداختن و كسر كردن. دريافت معوقه و ارائه تسهيلات ويژه از سوي م institutionsسسات و وزارتخانه ها از جمله بانك مركزي ، وزارت صمت ، وزارت اقتصاد و دارايي ، وزارت بهداشت ، وزارت كار ، سازمان برنامه و بودجه ، گمرك ، اداره ماليات و ساير نهادهاي مربوطه بايد زودتر در دستور كار قرار گيرند

روحي افزود: “در بسياري از كشورهاي پيشرفته ، دولت مستقيماً بخشي از هزينه هاي حقوق ، بيمه و ماليات كاركنان را براي جلوگيري از كوچك سازي و همچنين تشويق توليدكنندگان تأمين مي كند و بنابراين از توليد كنندگان در هنگام جوانه تاج حمايت مي كند”. وام هاي بدون بهره يا كم بهره به واحدهاي مولد نيز مي تواند شكل ديگري از حمايت دولت باشد.

به گفته روحي ، اگر اين حمايت ها انجام نشود ، پس از محدود كردن تاج ، شاهد تعطيلي بسياري از واحدهاي توليدي خواهيم بود. ما به عنوان نمايندگان سازندگان تجهيزات پزشكي مدت هاست كه از اين عواقب آگاه هستيم و اميدواريم كه مسئولان صداي توليدكنندگان را بشنوند و در اسرع وقت شاهد حل مشكلات توليدكنندگان باشند.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.