حسن انوشه گفت كه وي ادبيات را حتي براي دانشجويان رياضيات و علوم طبيعي به عنوان موضوعي جدي درآورده و آنها را به كتابخانه شهر برده است. به گزارش مجله روز ، اگر از شر سرطان خلاص نشويد و در آوريل سال گذشته به مهاجرت دائمي نرويد ، اكنون 76 ساله خواهيد بود. امروز اولين …
يادي از حسن انوشه در تولد پس از كوچش https://majale-rooz.ir/2021/03/يادي-از-حسن-انوشه-در-تولد-پس-از-كوچش/ مجله روز Mon, 08 Mar 2021 09:01:11 0000 فرهنگ و هنر https://majale-rooz.ir/2021/03/يادي-از-حسن-انوشه-در-تولد-پس-از-كوچش/ حسن انوشه گفت كه وي ادبيات را حتي براي دانشجويان رياضيات و علوم طبيعي به عنوان موضوعي جدي درآورده و آنها را به كتابخانه شهر برده است. به گزارش مجله روز ، اگر از شر سرطان خلاص نشويد و در آوريل سال گذشته به مهاجرت دائمي نرويد ، اكنون 76 ساله خواهيد بود. امروز اولين …
حسن انوشه گفت كه وي ادبيات را حتي براي دانشجويان رياضيات و علوم طبيعي به عنوان موضوعي جدي درآورده و آنها را به كتابخانه شهر برده است.
به گزارش مجله روز ، اگر از شر سرطان خلاص نشويد و در آوريل سال گذشته به مهاجرت دائمي نرويد ، اكنون 76 ساله خواهيد بود. امروز اولين سالگرد تولد حسن انوشه ، نويسنده ، پژوهشگر تاريخ ، زبان و ادبيات فارسي و رئيس گروه نويسندگان دائرlopالمعارف ادبيات فارسي به صورت غيابي است. مردي كه اگرچه از بين رفته است اما هميشه در كنار آثاري خواهد بود كه در زبان و ادبيات فارسي بر جاي گذاشته است.
به همين مناسبت ، گروه انتخاب كلمات فرهنگستان زبان و ادبيات فارسي (“چشم ها و نورها” در فضاي مجازي) بخشي از مصاحبه خود را كه در “ارج نامه” حسن انوشه توسط حسن اكبريان طبري منتشر شده است ، به شرح زير به اشتراك گذاشتند:از دوره تدريس در مدارس سلطنتي و تأثير خود در مطالعه دانش آموزان براي ما بگوييد.
شايد يكي از دلايلي كه بچه هاي آن زمان هنوز من را دوست دارند و من را مسلم مي دانند اين باشد كه من ادبيات را به عنوان يك موضوع جدي قرار دادم ، حتي براي دانشجويان رياضي و علوم كه اهميتي به آنها نمي دادند. آنها را با خود به كتابخانه شهر ، همان كتابخانه پشت شهر كنار غرفه هاي مطبوعات بردم. اگر بچه ها را به كتابخانه ببريد ، بوي كتاب از بيني مي آيد و كتابخانه كاملتر مي شود. من همچنين يك كتابخانه براي آنها در مدرسه نصب كردم. ما همين كار را با كمك بچه هاي مدرسه عالي بابلي كه خصوصي بود انجام داديم و دوستم جان مرا به آنجا برد. در اينجا با كمك دوستان و فرزندان توانستيم بهترين فيلم هاي تاريخ سينما در بابل را به نمايش بگذاريم. من به سينما علاقه مند شدم و كتاب “تاريخ سينما” را با ترجمه نجف دريابندري در دوران خدمت سربازي خواندم. “من از طريق دوست عزيزم كامران فاني با اين موضوع آشنا شدم.”
حسن انوشه در 10 مارس 1958 در بابل متولد شد. تا زمان فروپاشي دولت ايلخانان “،” ايران و تمدن ايران ، كالمان هوار “، ترجمه” ايران در طلوع تاريخ “و …
حسن انوشه در تاريخ 13 آوريل 1999 در سن 75 سالگي بر اثر سرطان درگذشت.
انتهاي پيام