۱۴ نكته براي تغذيه مناسب در دوران نقاهت مبتلايان كرونا

تازه ترين اطلاعات جامع تخصصي گردشگري را در اينجا جستجو نماييد

۱۴ نكته براي تغذيه مناسب در دوران نقاهت مبتلايان كرونا

۱۲ بازديد

تغذيه مناسب نقش مهمي در پيشگيري و كنترل بيماري هاي عفوني مانند كوويد 19 ، سل و غيره دارد. با پيروي از يك رژيم غذايي مناسب كه تمام نيازهاي تغذيه اي فرد را برآورده كند ، مي توان از شدت بيماري ها و عوارض ناشي از آن در دوران نقاهت جلوگيري كرد. به گزارش مجله …

۱۴ نكته براي تغذيه مناسب در دوران نقاهت مبتلايان كرونا https://majale-rooz.ir/2021/04/۱۴-نكته-براي-تغذيه-مناسب-در-دوران-نقاهت/ مجله روز Thu, 29 Apr 2021 02:56:23 0000 جامعه و خانواده https://majale-rooz.ir/2021/04/۱۴-نكته-براي-تغذيه-مناسب-در-دوران-نقاهت/ تغذيه مناسب نقش مهمي در پيشگيري و كنترل بيماري هاي عفوني مانند كوويد 19 ، سل و غيره دارد. با پيروي از يك رژيم غذايي مناسب كه تمام نيازهاي تغذيه اي فرد را برآورده كند ، مي توان از شدت بيماري ها و عوارض ناشي از آن در دوران نقاهت جلوگيري كرد. به گزارش مجله …

تغذيه مناسب نقش مهمي در پيشگيري و كنترل بيماري هاي عفوني مانند كوويد 19 ، سل و غيره دارد. با پيروي از يك رژيم غذايي مناسب كه تمام نيازهاي تغذيه اي فرد را برآورده كند ، مي توان از شدت بيماري ها و عوارض ناشي از آن در دوران نقاهت جلوگيري كرد.

به گزارش مجله روز و طبق اعلام وزارت بهداشت ، نكات زير 14 توصيه غذايي براي دوره نقاهت كويد 19 است كه مي تواند اثرات بيماري را بر بدن كاهش دهد:

_ مقادير زيادي مايعات مانند آب ، آب ميوه طبيعي تازه (آب هندوانه ، آب پرتقال ، آب سيب و غيره) و آب سبزيجات طبيعي تازه مانند آب كرفس ، آب هويج ، آب گوجه فرنگي و غيره ، چاي سبك ، آب تهيه كنيد. از گوشت يا آب مرغ از مايعات بايد حداقل 8 ليوان در روز براي رقيق شدن ترشحات راه هاي هوايي استفاده شود.

_ مصرف سوپ هاي گرم مانند سوپ سبزيجات ، جو ، جو دوسر ، جو دوسر و … و سوپ هاي سبك مانند سوپ برنج ، سوپ جو ، سوپ سبزيجات و …

مصرف روزانه ميوه ها و سبزيجات تازه (كاهو ، كلم ، سبزيجات و غيره) يا سبزيجات آب پز شده به عنوان يك توده غذا براي تحريك اشتها و تأمين ريز مغذي هاي لازم.

از مقادير زيادي منابع غذايي ويتامين A (كه از سلامت مخاط تنفسي محافظت مي كند) مانند زرده تخم مرغ ، گوشت ، ماهي ، كبد و ميوه ها و سبزيجات زرد و نارنجي ، قرمز ، سبز و بنفش مانند كدو تنبل ، هويج استفاده كنيد ، فلفل شيرين. آه ، برگهاي تيره كاهو ، اسفناج ، مركبات ، كلم و غيره.

از منابع غذايي ويتامين C استفاده كنيد (به دليل خاصيت آنتي اكسيداني آن (مانند مركبات و سبزيجات ، آب ميوه و سبزيجات تازه ، آب پرتقال يا ليمو تازه همراه با غذا و سالاد كه اشتها را نيز افزايش مي دهد).

استفاده از پروتئين ، پروتئين ، روي ، آهن و سلنيوم (كه باعث تقويت سيستم ايمني بدن مانند گوشت ، مرغ ، تخم مرغ ، ماهي و ميگو ، حبوبات ، غلات كامل ، مغزها مانند بادام ، گردو ، پسته ، فندق و …) و آجيل حداقل دو وعده در روز

در وعده هاي غذايي روزانه از منابع پيچيده كربوهيدرات و نشاسته مانند برنج ، سيب زميني و نان سبوس دار استفاده كنيد.

براي تأمين مقداري از انرژي مورد نياز روزانه و تأمين مقداري اسيدهاي چرب ضروري و ويتامين هاي محلول در چربي در تهيه مواد غذايي ، از روغن هاي گياهي مانند آفتابگردان ، سويا ، دانه پنبه ، زيتون ، كنجد ، كلزا استفاده كنيد.

براي تقويت سيستم ايمني بدن و كنترل سرفه از شربت عسل استفاده كنيد

استفاده از زردچوبه در تهيه غذا ، براي خواص ضد التهابي آن

براي تقويت سيستم ايمني ، سير ، پياز و زنجبيل تازه را به غذاها اضافه كنيد

در صورت حالت تهوع از زنجبيل يا موز استفاده كنيد

مقداري سبوس خوراكي فرآوري شده و تخمير شده (برنج يا گندم) به غذاهاي استاندارد مانند سوپ ، خورشت يا سالاد اضافه كنيد تا از يبوست جلوگيري كنيد

صبحانه منظم و دو تا سه ميان وعده براي تأمين انرژي و ريز مغذي هاي بهتر

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.