واكسن كرونا بزنيم يا نزنيم؟

تازه ترين اطلاعات جامع تخصصي گردشگري را در اينجا جستجو نماييد

واكسن كرونا بزنيم يا نزنيم؟

۱۱ بازديد

دبير كميته اخلاق تحقيقات ملي وزارت بهداشت توضيح داد كه چرا بايد واكسن ضد تاج را در شرايط همه گير تزريق كرد و گفت: مردم بايد به سيستم بهداشت اعتماد كنند و اگر واكسن به آنها تزريق شود ، وضعيتي كه واكسن در جهان بسيار كم است. “بسيج تمام تلاش خود را براي وارد كردن …

واكسن كرونا بزنيم يا نزنيم؟ https://majale-rooz.ir/2021/05/واكسن-كرونا-بزنيم-يا-نزنيم؟/ مجله روز Tue, 04 May 2021 23:39:09 0000 تندرستي https://majale-rooz.ir/2021/05/واكسن-كرونا-بزنيم-يا-نزنيم؟/ دبير كميته اخلاق تحقيقات ملي وزارت بهداشت توضيح داد كه چرا بايد واكسن ضد تاج را در شرايط همه گير تزريق كرد و گفت: مردم بايد به سيستم بهداشت اعتماد كنند و اگر واكسن به آنها تزريق شود ، وضعيتي كه واكسن در جهان بسيار كم است. “بسيج تمام تلاش خود را براي وارد كردن …

دبير كميته اخلاق تحقيقات ملي وزارت بهداشت توضيح داد كه چرا بايد واكسن ضد تاج را در شرايط همه گير تزريق كرد و گفت: مردم بايد به سيستم بهداشت اعتماد كنند و اگر واكسن به آنها تزريق شود ، وضعيتي كه واكسن در جهان بسيار كم است. “بسيج تمام تلاش خود را براي وارد كردن واكسن انجام مي دهد ، بنابراين حتماً از اين فرصت استفاده كرده و از بي خطر بودن آن اطمينان حاصل كنيد.

دكتر احسان شمسي كوشكي در گفت وگو با مجله روز وي در مورد ترس برخي افراد از تزريق واكسن عليه تاج و امتناع از تزريق آن اظهار داشت: مسئله اصلي واكسن اين است كه سيستم توزيع واكسن در كشور تحت نظارت سازمان غذا و دارو تحت عنوان نهاد مسئول. “بنابراين ، اسناد مربوط به ايمني و اثر بخشي هر واكسن توسط سازمان غذا و دارو و م institutionsسسات مربوطه قبل از قرار دادن در مسير توزيع عمومي بررسي مي شود و سپس كميسيون مسئول اجازه مي دهد تا آنها به سيستم دارويي وارد شوند. كشور داده شده است. در اين مرحله ، ايمني و كارايي اين واكسن ها به طور كامل بررسي شده است.

چرا واكسينه شدن سود بيشتري دارد؟

وي افزود: به هر حال با اطمينان و مسافت ، منفعت تزريق اين واكسن ها براي افراد بيش از ضرر است. در عين حال ، بايد توجه داشت كه مسئله عوارض جانبي داروها يا واكسن ها موضوع جديدي نيست ، اما در حال حاضر براي بسياري از داروها و واكسن ها وجود دارد ، اما از آنجا كه در آن زمان واكسيناسيون گسترده انجام مي شد ، موضوع نگراني و اطلاعات عمومي. ژنرال مانند شرايط همه گير Covid-19 نبود و هيچ حساسيت اجتماعي وجود نداشت ، توجه زيادي به اين موضوع نشده بود ، اما اكنون به آن توجه شده است.

وي گفت: “بنابراين منطقي ترين كار براي همه اين است كه واكسن را به محض دسترسي دريافت كنند.” خطر دريافت واكسن مورد نظر بسيار كم است و مشابه خطري است كه افراد در زندگي روزمره خود دارند. به هر حال رانندگي عادي نيز در جاده خطرناك است ، اما اينكه مردم مي گويند چون رانندگي خطرناك است ، ما سفر نمي كنيم درست نيست. بنابراين ، طبق گفته سازمان هاي تأييد كننده كه اجازه توزيع عمومي اين واكسن ها را در كشور مي دهند ، خطر تزريق واكسن عليه تاج يك خطر كم و قابل قبول است و بنابراين اجازه مي دهد واكسن وارد سيستم شود. داروساز كشور.

تنها راه براي پايان دادن به همه گيري قرن

دبير كميته اخلاق تحقيقات وزارت بهداشت با بيان اينكه نكته مهم چگونگي صحبت در مورد اين خطرات است ، گفت: “گاهي اوقات در شبكه هاي اجتماعي و رسانه ها بحث” اين خطرات به نوعي مطرح شده است. كه مردم نگران آن بودند. “البته ، مردم حق دارند نگران شوند ، اما من به شما اطمينان مي دهم نكته هوشمندانه اين است كه مردم به توصيه هاي متخصصان بهداشت گوش دهند ، آنها با دقت اين موارد را بررسي مي كنند و در صورت وجود واكسن را تجويز و تزريق مي كنند. بخاطر داشته باشيد كه تنها راه پايان دادن به اين همه گيري و نجات جان بسياري از افراد واكسن زدن است. گرچه اين واكسن مي تواند خطرناك باشد ، اما خطر آن چنان كم است كه مي توان از آن چشم پوشي كرد.

ترس و امتناع از واكسيناسيون يك پديده جهاني

شمسي كوشكي گفت: “هنوز نمي توان نظر قطعي در اين باره داد ، اما در ابتدا لازم است واكسيناسيون كشورها انجام شود تا ببينيم چند درصد از افراد واكسن دريافت كرده اند.” البته ، در حال حاضر مسئله امتناع يا ترس از واكسيناسيون در بسياري از كشورها وجود دارد. خوشبختانه تاكنون مقدار زيادي از اين پديده را در ايران پيدا نكرده ايم ، اما طي سالهاي اخير به دليل برخي اطلاعات غلط و رويكردهاي غير علمي و بعضا شبه علمي در زمينه واكسيناسيون ، بدون داشتن اسناد علمي دقيق موجود ، برخي افراد مردم را از واكسيناسيون ترساندند. اين مشكل در دوره Covid-19 شدت يافته است. بنابراين ، اين مسئله يك پديده جهاني است و يكي از نكات مثبت ما اين بود كه كمتر در ايران با اين پديده جهاني روبرو بوديم. در نتيجه ، در ايران ما توانستيم بيماري هايي مانند فلج اطفال را ريشه كن كنيم. در حال حاضر ، مي بينيم كه فلج اطفال به دليل اجراي برنامه هاي واكسيناسيون در بين ايرانيان رخ نمي دهد. با اين حال ، در يك نقطه از كشور ، فلج اطفال يك بيماري بزرگ بود.

وي ادامه داد: بنابراين وظيفه عمومي است كه مردم را آگاه كرده و به آنها اطمينان دهيم كه خطر واكسيناسيون بسيار كم است. با اين حال ، يك داروي رايج مي تواند در تعداد كمي از افراد واكنش هايي ، حتي موارد خطرناك ايجاد كند. اكنون ، اين مسئله در واكسن با وضوح بيشتري نشان داده شده است. زيرا اين واكسن به تعداد زيادي از افراد تزريق مي شود و اين تعداد نشان داده مي شود. به همين دليل است كه عوارض جانبي واكسن كمي ترسناك تر به نظر مي رسند ، اما در واقع ، هنگامي كه محاسبات را دقيق انجام مي دهيم و با جزئيات درباره آنها نظر مي دهيم ، مي فهميم كه خطر به اندازه احساس آن نيست.

واكسن هاي تاج ثبت شده در ايران در بسياري از كشورها تزريق شده است

شمسي كوشكي تأكيد كرد: تمام واكسن هاي تاج ثبت شده در ايران در بسياري از كشورها استفاده و تزريق شده است. در عين حال ، در بعضي از كشورها برخي از افراد واكسن نمي زنند ، شايد به اين دليل است كه گردش ويروس در برخي از كشورهاي كوچك مي تواند به قدري كم باشد كه حتي يك نفر به دليل بيماري عروق كرونا قلب نمي ميرد. بنابراين ، تعادل سود و زيان تزريق واكسن به درجه خطر زمينه اي بستگي دارد. به عنوان مثال ، وقتي در كشورمان مي بينيم كه روزانه 300 تا 400 نفر به دليل بيماري كرونا قلب مي ميرند ، اين نشان دهنده گردش گسترده ويروس در جامعه است و نشان مي دهد كه خطر واكسيناسيون به طور قطع بسيار كمتر از خطر عفونت و مرگ تاج براي مردم ايران است ، به ويژه در گروه هاي پرخطر.

وي ادامه داد: به عنوان مثال ، در بحث واكسن Astraznka ، خطر اين واكسن براي گروه هاي مسن بسيار كمتر از خطر اين واكسن براي جوانان است ، اما بايد توجه داشت كه خطر تزريق براي جوانان ناچيز است و بسيار كم است. ” باز هم تأكيد مي كنم كه همه واكسن ها و همه داروها مي توانند درصدي از عوارض جانبي داشته باشند و اين در حال بررسي توسط وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو است. مطمئناً واكسن ها و داروهايي كه عوارض جانبي بالايي دارند و باعث ايجاد مشكل در كشور مي شوند به هيچ وجه مجاز نخواهند بود.

شمسي كوشكي گفت: پيشنهاد من اين است كه مردم به سيستم بهداشت و وزارت بهداشت اعتماد كنند و در صورت واكسن به آنها ، در شرايطي كه واكسن كمي در دنيا وجود دارد و كشور تمام تلاش خود را براي توليد واكسن در كشور انجام مي دهد ، اين فرصت براي اطمينان و تأثيرپذيري از تبليغات غير علمي و شبه علمي در مورد واكسن ها است.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.