دو عامل ما را بر آن داشت تا دوباره وارد پرونده بهادر خليل زاده و باشگاه پرسپوليس شويم. يكي بازگشت اين بازيكن به پرسپوليس در فصل آينده ، كه علي رغم مخالفت هاي گاه و بيگاه باشگاه پرسپوليس ، توسط برخي رسانه ها به طرز عجيبي انتخاب مي شود و ديگري اينكه اداره حقوقي باشگاه …
بازگشت احتمالي شجاع چقدر آب ميخورد؟ https://majalehirani.ir/2021/بازگشت-احتمالي-شجاع-چقدر-آب-ميخورد؟/ مجله ايراني Fri, 07 May 2021 16:58:46 0000 ورزش https://majalehirani.ir/2021/بازگشت-احتمالي-شجاع-چقدر-آب-ميخورد؟/ دو عامل ما را بر آن داشت تا دوباره وارد پرونده بهادر خليل زاده و باشگاه پرسپوليس شويم. يكي بازگشت اين بازيكن به پرسپوليس در فصل آينده ، كه علي رغم مخالفت هاي گاه و بيگاه باشگاه پرسپوليس ، توسط برخي رسانه ها به طرز عجيبي انتخاب مي شود و ديگري اينكه اداره حقوقي باشگاه …
دو عامل ما را بر آن داشت تا دوباره وارد پرونده بهادر خليل زاده و باشگاه پرسپوليس شويم. يكي بازگشت اين بازيكن به پرسپوليس در فصل آينده ، كه علي رغم مخالفت هاي گاه و بيگاه باشگاه پرسپوليس ، توسط برخي رسانه ها به طرز عجيبي انتخاب مي شود و ديگري اينكه اداره حقوقي باشگاه پرسپوليس چند ماه پس از جدايي بازيكن اظهارنظر كرد. كه در از سرخپوشان چه كسي مي خواهد موضوع را در فيفا و احتمالاً كاس دنبال كند.
به گزارش مجله ايراني ، روزنامه “Farikhetagen” در ادامه نوشت: “وقتي به زواياي موضوع نگاه مي كنيم با عوارض عجيبي روبرو مي شويم كه در ادامه به آنها اشاره خواهيم كرد.”
آيا فسخ صحيح بود يا خير؟
يك سوال مهم كه چند ماه است به آن پاسخ صحيح داده نشده اين است كه آيا خاتمه يك جانبه جسورانه خليل زاده صحيح بود؟ اين باشگاه مي گويد اين درست نبوده است ، اما شوژه و وكيل وي مي گويند اين صحيح بوده است. اما اكنون چه اهميتي دارد كه اين خاتمه درست بوده است يا خير؟ از آنجا كه موضوع بازگشت اين بازيكن به پرسپوليس مطرح شده است ، اكنون بايد اين مسئله با دقت بررسي شود. خليل زاده به دليل دريافت نكردن بخشي از درخواست خود ، حق فسخ يك طرفه قرارداد خود را داشت. اكنون مشخص شده است كه آنچه مرد شجاع انجام داد كاملاً درست و مطابق قانون بود. اما مسئله اين بود كه اين بازيكن ابتدا قرارداد را فسخ كرد و سپس با رسولاپان پشت ميز مذاكره نشست و جالب اينكه با او توافق كرد و قرارداد جديدي امضا كرد! به اين ترتيب ، آن را با يك محدوديت زماني 10 روزه پايان داد. (اشاره به نامه اي كه در تاريخ 4 سپتامبر 1999 تحت شماره 1462 / P / 99 به ثبت رسيده و به پرسپوليس اين فرصت را داده تا حسابهاي خود را تسويه كند و در 11 سپتامبر 2009 تسويه حساب كند و سرانجام قرارداد را در 5 اكتبر سال 2010 فسخ كند.) البته بيانيه اي كه اين باشگاه در حمايت از شازع و با چراغ سبز مناسبات صادر كرده است. البته تمام اين تلاش ها چيزي جز تقابل هواداران تيم و رسول كانسيلر نبود! خليل زاده بعداً اعلام كرد كه رسولاپان به او گفته است كه وقت مذاكره با بازيكن را ندارد.
اما عجيب ترين نكته اين است كه گفته مي شود در همان زمان كه خليل زاده در حال مذاكره با پرسپوليس بود ، او همچنين با مسئولان تيم الريان كه پيشنهاد آنها بسيار جديد و به اصطلاح داغ بود ، تعامل داشت و وقتي ديد كه او مي تواند با اين باشگاه قرارداد خوبي امضا كند ، او موافقت كرد. و او قرارداد جديد خود با پرسپوليس را كه مشخصاً از نظر قانوني ثبت نشده است ناديده گرفت و به فسخ رسمي قرارداد خود اشاره كرد. ما تأكيد مي كنيم كه اين باشگاه ادعا مي كند شوزا خلي زاده پس از پايان قرارداد با پرسپوليس به توافق رسيده است و اين دليل اصلي كشف قرمزها در فدراسيون فوتبال و اكنون در مجامع بين المللي است.
400000 دلار از كف تخت جمشيد به وجود آمده است
مرد شجاع اين كار را انجام داد تا به مهمترين قسمت شغل خود برسد. طبق قرارداد قبلي ، اين بازيكن هنوز تحت قرارداد بود و براي ترك پرسپوليس و پيوستن به يك تيم خارجي مجبور به پرداخت 400000 دلار بود. براي از دست ندادن چنين پولي و كاهش رسيد 1 ميليون دلاري وي ، بهترين راه استفاده از حق وي در فسخ قرارداد بود. همانطور كه به نظر مي رسد ماجرا از اين قرار است كه شوژه مبلغ اصلي 2 ميليارد تامون قرارداد خود را همانطور كه در آن زمان توسط نهاد حقوقي باشگاه اعلام شده دريافت كرد و فقط جوايز و پيشنهادات خود را از پرسپوليس جستجو كرد ، زيرا اين ارقام نيز بخشي از قرارداد بود. . زمان اختصاص داده شده به بازيكن پرداخت نشده است ، Braves مي تواند يك طرفه قرارداد را فسخ كند. اما اين داستان 400000 دلاري چيزي بود كه پرسپوليسي ها را متعجب كرد.
پيشنهاد مديريت زمان و هزينه كاهش هزينه
ضمن مديريت جعفر سامعي ، باشگاه تصميم گرفت شكايت از بهادر خليل زاده را جدي بگيرد تا از هواداران ناراحت باشگاه دلجويي كند و اجازه ندهد در اين پرونده حقوق باشگاه پرسپوليس تضييع شود. در ابتدا مشاور حقوقي اين باشگاه به سامي پيشنهاد كرد كه موضوع توسط فدراسيون فوتبال ايران پيگيري شود. دليل چنين پيشنهادي اين بود كه روند پيشرفت پرونده در FIFA و CAS وقت گير و ارزشمند بود. پيشنهاد اوليه بررسي موضوع در فدراسيون فوتبال بود و پس از تصميم گيري به نفع پرسپوليس ، ابتدا با شوي و باشگاه الريان وارد مذاكره شد تا با يك توافق مناسب ، شوجه يك عنوان نداشته باشد مسئله. شرايط محروميت و باشگاه از الريان غرامت دريافت خواهد كرد. از اين راه ببند اما دلايل ديگري نيز وجود داشت. اين باشگاه دوست نداشت در مورد دفاعيات وكيل شجاع و اسنادي كه وي در دادخواستهاي دادرسي داخلي دادگاه مي شنيد. علاوه بر اين ، موضوع اين بود كه بازيكنان پرسپوليس زمان لازم را براي دانستن تاريخ دقيق صدور ويزاي قطر به اين بازيكن بدهند. اين تاريخ همچنين مي تواند به سرخ هاي پايتخت كمك كند تا زمان گفتگوي شجاعانه با الريان را تخمين بزنند. البته همه اين خواسته ها طبق خواسته باشگاه برآورده نشد.
حركت عجيب كميته موقعيت و استيناف
پرسش پرسپوليس هنوز اين است كه چرا كميته تعيين موقعيت فدراسيون فوتبال پس از چند ماه اعلام كرد كه صلاحيت رسيدگي به موضوع را ندارد! حتي پرسپوليس نمي داند كه چرا كميته استيناف مدتي بعد عليرغم اعلام صلاحيت كميته وضعيت بازيكنان در اين مورد ، تصميمي را رسماً به باشگاه پرسپوليس نگذاشت و اين باشگاه از طريق اخبار رسانه ها از اين تصميم مطلع شد. هنوز هم نمي داند كه چرا كميته وضعيت بازيكنان سرانجام ماه ها پس از پايان فصل جاري ليگ قطر ، پرسپوليس را محكوم كرد و باشگاه پرسپوليس به فكر شكايت به فيفا و كاس افتاد. جالب است كه شايعه اي در اين زمينه در بين هواداران پرسپوليس منتشر شده است كه مطمئناً نه معتبر است و نه مناسب. اينكه شوز و به ويژه وكيلش رابطه خوبي با كميته وضعيت دارند و با استفاده از اين رابطه ، آنها توانستند ماه ها پرونده را ساكت نگه دارند!
سفرهايي كه گران است
اگر شوجه در پايان فصل به پرسپوليس برگردد و ما تصور كنيم كه او از جيب خود رضايت خود را به الريان داده و مسئولان اين باشگاه را براي جدايي وي متقاعد كرده است ، پس بايد بگوييم هزينه اين سفر به پرسپوليس بسيار زياد است. به غير از 400000 دلاري كه مي توانست با دست پرسپوليس براي انتقال وي بگيرد ، اگر ما آنجا را ترك كنيم بايد با اين واقعيت كنار بياييم كه پرسپوليس بدهي قبلي خود را به اين بازيكن و قرارداد جديدش با پرسپوليس و البته هزينه هاي ارز خارجي دارد اكنون بايد به فيفا و CAS پرداخت شود. به نظر شما ميزان اين ضرر كم است؟ آيا ما بايد اين ضرر و همچنين تمام خسارات مالي را كه مديريت باشگاه طي سالهاي گذشته به دليل بدهي هاي متحمل شده ، اضافه پرداختي ها مانند برانكو و كالدرون و بازيكنان خارجي و غيره متحمل شده اند متحمل شويم؟ توضيح اينكه شوژه وقتي به طور واضح با پرسپوليس و الريان در حال مذاكره بود ، از پرسپوليس قرارداد 4 ميلياردي سالانه خواستار شد و حتي شرايط تمديد قرارداد خود را نيز در نظر گرفت. حالا قرارداد جديد چقدر مي تواند كم باشد؟
و يك توضيح اساسي!
همه اينها را مي خوانيد ، اما يادآوري مي كنيم كه مسئولان باشگاه پرسپوليس بارها تأكيد كرده اند كه شوزا خليزاده با الريان قرارداد دارد و از آنجا كه آنها با اين بازيكن در اختلاف حقوقي هستند ، بنابراين آنها هيچ پيشنهادي براي جذب پيشنهاد نكرده اند. ما اين را دو بار در “روشنفكران” منعكس كرده ايم. نحوه انتشار خبر بازگشت قاطع Shoze به پرسپوليس سوالي است كه مديرعامل ، سخنگو و البته مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس بايد به آن پاسخ دهند. همچنين ، ما به افراد درگير در اين پرونده حق مي دهيم كه توضيحات خود را در اين زمينه ارائه دهند و اصل ماجرا را روشن كنند.
انتهاي پيام