بررسي طرح اقتصاد فرهنگ و هنر در مجلس

تازه ترين اطلاعات جامع تخصصي گردشگري را در اينجا جستجو نماييد

بررسي طرح اقتصاد فرهنگ و هنر در مجلس

۵ بازديد

مجله روز / خراسان رضوي نايب رئيس دوم كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي گفت: “ما در حال بررسي طرحي در كميسيون فرهنگي با عنوان” اقتصاد فرهنگ و هنر “هستيم كه در آن بسياري از مشكلات هنرمندان ديده مي شود. غلامرضا منتظري ، در جلسه اي با جمعي از نخبگان و فعالان هنري و رسانه اي …

بررسي طرح اقتصاد فرهنگ و هنر در مجلس https://majale-rooz.ir/2021/07/بررسي-طرح-اقتصاد-فرهنگ-و-هنر-در-مجلس/ مجله روز Sun, 04 Jul 2021 14:02:25 0000 فرهنگ و هنر https://majale-rooz.ir/2021/07/بررسي-طرح-اقتصاد-فرهنگ-و-هنر-در-مجلس/ مجله روز / خراسان رضوي نايب رئيس دوم كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي گفت: “ما در حال بررسي طرحي در كميسيون فرهنگي با عنوان” اقتصاد فرهنگ و هنر “هستيم كه در آن بسياري از مشكلات هنرمندان ديده مي شود. غلامرضا منتظري ، در جلسه اي با جمعي از نخبگان و فعالان هنري و رسانه اي …

مجله روز / خراسان رضوي نايب رئيس دوم كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي گفت: “ما در حال بررسي طرحي در كميسيون فرهنگي با عنوان” اقتصاد فرهنگ و هنر “هستيم كه در آن بسياري از مشكلات هنرمندان ديده مي شود.

غلامرضا منتظري ، در جلسه اي با جمعي از نخبگان و فعالان هنري و رسانه اي در مشهد ، گفت: “هر ساله ، مشكلات روزنامه نگاران در روز روزنامه نگار بوجود مي آيد ، اما نگراني خبرنگاران اين نيست كه از نظر مديران اين مسئله باشد موضوع “. اگر س theال روزنامه نگار مسئله باشد ، بايد حل شود و حل آن دشوار است. چقدر خوب است كه در روز خبرنگار سر خود را بلند كنيد و بگوييد كه اگر روزنامه نگاران ده مشكل داشتند ، اكنون به دو مشكل كاهش يافته است. نظر ما در كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي نيز مسئله محور است و ما اين مسئله را با توجه به طرح يك سيستم جامع رسانه و مطبوعات دنبال مي كنيم.

وي در مورد انتظارات از هنرمندان و اهالي فرهنگ و هنر مجلس شوراي اسلامي ، افزود: در ميان انتظاراتي كه از حوزه فرهنگ داريم ، رابطه معناداري با اعتبارات وجود ندارد. منظور ما اين نيست كه حوزه فرهنگ از پول تشكيل شده است ، اما نقش آفريني يكي از الزامات فرهنگ و هنر است كه نياز به امكانات و اعتبارات دارد. بخشي از انتظارات هنرمندان مربوط به مأموريت مجلس است و بخشي ديگر خارج از مأموريت پارلمان است ، اما اين نگراني ، تقاضا و درد است كه بايد براي درمان آن انديشيد. تا زماني كه ما به حوزه كاركنان و آموزش ها كه موضوعي اساسي است توجه نكنيم ، ديگر خبري از تغيير در هنر بلاغت نخواهد بود. هرچه جلوتر مي رويم كمتر شخصيت ها و شخصيت هاي درجه يك را در جامعه مي بينيم.

نايب رئيس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اهميت آموزش نسل جوان اظهار داشت: “اگر آموزش نباشد ، جشن هاي امسال تفاوتي با سال هاي گذشته نخواهد داشت. آموزش بايد بر روي نسل جوان باشد. “اگر ما به دنبال تغيير در فيلم ، تئاتر ، موسيقي و ادبيات هستيم ، بايد در نسل جوان سرمايه گذاري شود. البته ، بخش خصوصي خطرات زيادي در زمينه فرهنگ دارد و اين سپردن فرهنگ به بخش خصوصي در جهان غيرمعمول نيست زيرا اين يك امر فكري است و دولت مسئول تفكر است اما اينكه دولت فرهنگ را به طور كامل ترويج دهد چيز خوبي نيست. برنده و بدون بخش خصوصي ، دولت موفق نخواهد شد

منتظري با اشاره به پروژه اقتصاد فرهنگ و هنر ادامه داد: ما در كميسيون فرهنگي طرحي با عنوان اقتصاد فرهنگ و هنر داريم كه در آن شاهد مشكلات عديده هنرمندان هستيم و بايد توسط هنرمندان به ما كمك كنيم و بايد نگراني ها وجود داشته باشد بيان كرد: “من معتقدم كه شأن هنر فراتر از اين است كه يك شغل در نظر گرفته شود ، اما به دليل مشكلات اقتصادي و معيشتي ، اصرار دارد كه اين هنر يك شغل محسوب شود و هنرمند مي تواند نگاه كند و بگويد كه يك هنرمند كه همچنين از آن مراقبت مي كند. تعداد در پروژه ما من پرداخت خواهم كرد.

وي خاطرنشان كرد: يكي از موضوعات جديد كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي اين است كه تمام قوانين فرهنگي و هنري مجلس را از ابتدا تاكنون با هدف آسيب شناسي بشماريم ، تا بفهميم چه قوانين ديگري از بين رفته است عملكرد آنها و اينكه چه قوانيني بايد تجديد نظر شود و چه قوانيني بايد تجديد نظر شود و قانون جديد تصويب شود. هنرمنداني كه از طريق تجربه دريافتند برخي از قوانين كار نمي كنند يا پوچي قانون را احساس نمي كنند ، پيشنهاد مي كنند در محل. دستور كار

نايب رئيس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در مورد تخصيص اعتبارات مربوط به هنر گفت: “ما مي پذيريم كه بودجه سينماي ايران كافي نيست و كل بودجه سينماي ما برابر بودجه است. فيلم مانند 300 و اعتبارات بايد تقويت شود ، جايي كه كميته فرهنگ پارلمان در زمينه صندوق حمايت از هنرمندان در حد امكان گام برداشت. بيانيه مطبوعاتي ، كه شامل كمك هاي كاغذي بود ، هر چند پيشنهاد وزارت فرهنگ و اسلامي جهت گيري 100 ميليارد بود ، ما 300 ميليارد اضافه كرديم و 400 ميليارد اعتبار براي اين منظور اختصاص داديم. امسال حدود 700 ميليارد اعتبار براي م institutionsسسات فرهنگي و هنري اختصاص داده ايم ، اما البته ما به آن اشاره كرده ايم و در حال تدوين قوانين هستيم تا اين موارد نباشد. بيهوده هزينه شده است و همه م institutionsسسات فرهنگي كه مايل به دريافت بودجه هستند بايد ضبط خود را ارائه دهند و توليد اين فرهنگ را مشاهده كنند كارش.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.