دو پروژه ملي براي گسترش استفاده از سوخت هاي زيستي در كشور با همكاري معاون علمي و فناوري رياست جمهوري در حال اجرا است. به گزارش مجله ايراني ، بحران انرژي و تأثيرات زيست محيطي آن باعث كاهش محبوبيت عمومي كشورهاي با استفاده از سوخت هاي فسيلي شده است و دولت ها به سمت توليد …
۲ پروژه ملي براي توسعه توليد سوخت زيستي در كشور https://majalehirani.ir/2021/۲-پروژه-ملي-براي-توسعه-توليد-سوخت-زيستي/ مجله ايراني Wed, 28 Jul 2021 06:19:23 0000 اقتصاد https://majalehirani.ir/2021/۲-پروژه-ملي-براي-توسعه-توليد-سوخت-زيستي/ دو پروژه ملي براي گسترش استفاده از سوخت هاي زيستي در كشور با همكاري معاون علمي و فناوري رياست جمهوري در حال اجرا است. به گزارش مجله ايراني ، بحران انرژي و تأثيرات زيست محيطي آن باعث كاهش محبوبيت عمومي كشورهاي با استفاده از سوخت هاي فسيلي شده است و دولت ها به سمت توليد …
دو پروژه ملي براي گسترش استفاده از سوخت هاي زيستي در كشور با همكاري معاون علمي و فناوري رياست جمهوري در حال اجرا است.
به گزارش مجله ايراني ، بحران انرژي و تأثيرات زيست محيطي آن باعث كاهش محبوبيت عمومي كشورهاي با استفاده از سوخت هاي فسيلي شده است و دولت ها به سمت توليد و صنعتي شدن سوخت هاي زيستي حركت مي كنند. سوخت هايي كه مي توانند به صورت جامد ، مايع و گازي استفاده شوند.
محتواي انرژي سوخت هاي زيستي از منابع بيولوژيكي و مواد آلي بدن موجودات زنده تشكيل شده است. در حقيقت ، سوخت زيستي نوعي سوخت است كه از منابع زيست توده تأمين مي شود. اين بدان معني است كه ماهيت سوخت هاي زيستي به گياهان برمي گردد ، كه باعث تجديد پذيري آنها مي شود.
به منظور كاهش آسيب هاي جبران ناپذير سوخت هاي فسيلي بر سلامت انسان و محيط زيست ، ستاد توسعه بيوتكنولوژي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري يكي از حاميان توسعه و ترويج استفاده از سوخت هاي زيستي در كشور است. منبع اصلي انرژي در زيست توده ، انرژي خورشيدي است كه در طي فرآيند فتوسنتز در گياه ذخيره مي شود. اين انرژي ذخيره شده در گياهان و زيست توده مي تواند از طريق فرآيندهاي مختلف حرارتي ، تبديل شيميايي و تبديل بيوشيميايي به انرژي قابل استفاده براي انسان تبديل شود.
با اجراي دو پروژه ملي ، تلاش مي شود تا استفاده از سوخت هاي زيستي در كشور توسعه يابد و از اين طريق به بقاي انسان و محيط زيست كمك كند.
به گفته معاون علمي ، “ايجاد خلبان سوخت زيستي بيواتانول” و “صادرات بيواتانول” دو برنامه ملي هستند كه ستاد توسعه بيوتكنولوژي معاون علمي و فناوري رئيس جمهور مي خواهد ظرف پنج سال آينده تكميل شود. يك گام بزرگ براي توليد سوخت زيستي و توسعه استفاده از اين منبع غني و طبيعي در كشور برداريد.
انتهاي پيام