مفهوم شناسي و بررسي وضعيت بازار كار ايران

تازه ترين اطلاعات جامع تخصصي گردشگري را در اينجا جستجو نماييد

مفهوم شناسي و بررسي وضعيت بازار كار ايران

۸ بازديد

مركز تحقيقات پارلماني در گزارشي به بررسي مفهوم و مطالعه بازار كار در ايران پرداخت. به گزارش مجله ايراني ، به نقل از مركز تحقيقات مجلس شوراي اسلامي ، معاون مطالعات اقتصادي مركز در گزارشي با عنوان “سيستم اطلاعات بازار كار: مفهوم و مطالعه وضعيت ايران” گفت: دسترسي به داده ها و اطلاعات جامع در …

مفهوم شناسي و بررسي وضعيت بازار كار ايران https://majalehirani.ir/2021/مفهوم-شناسي-و-بررسي-وضعيت-بازار-كار-اير/ مجله ايراني Wed, 04 Aug 2021 06:45:14 0000 اقتصاد https://majalehirani.ir/2021/مفهوم-شناسي-و-بررسي-وضعيت-بازار-كار-اير/ مركز تحقيقات پارلماني در گزارشي به بررسي مفهوم و مطالعه بازار كار در ايران پرداخت. به گزارش مجله ايراني ، به نقل از مركز تحقيقات مجلس شوراي اسلامي ، معاون مطالعات اقتصادي مركز در گزارشي با عنوان “سيستم اطلاعات بازار كار: مفهوم و مطالعه وضعيت ايران” گفت: دسترسي به داده ها و اطلاعات جامع در …

مركز تحقيقات پارلماني در گزارشي به بررسي مفهوم و مطالعه بازار كار در ايران پرداخت.

به گزارش مجله ايراني ، به نقل از مركز تحقيقات مجلس شوراي اسلامي ، معاون مطالعات اقتصادي مركز در گزارشي با عنوان “سيستم اطلاعات بازار كار: مفهوم و مطالعه وضعيت ايران” گفت:

دسترسي به داده ها و اطلاعات جامع در مورد بازار كار مي تواند فرصت هاي جستجوي كار براي كارگران و شركت ها را كاهش دهد ، توازن بين عرضه و تقاضا در بازار كار را افزايش دهد ، هزينه هاي معاملات و اثرات جانبي منفي را كاهش دهد. و …………………….

به گفته مركز تحقيقات پارلماني ، براي طراحي يك سيستم اطلاعاتي مطلوب بازار كار ، ابتدا بايد اجزاي سيستم اطلاعات مطلوب بازار كار ، الزامات و مراحل اجرايي آن بررسي و مشخص شود. وظايف و ابزارهاي انتقال اطلاعات. علاوه بر اين ، الزامات يك سيستم اطلاعاتي مطلوب بازار كار شامل مديريت و هزينه م effectiveثر ، زيرساخت هاي نهادي و تأمين منافع ذينفعان اصلي ، آموزش و راهنمايي براي استفاده بهينه از اطلاعات و تجزيه و تحليل و تفسير است.

در گزارش مركز تحقيقات پارلماني در ادامه آمده است: پياده سازي يك سيستم اطلاعاتي مطلوب بازار كار را مي توان در پنج مرحله تعريف كرد: تعيين اهداف تجزيه و تحليل ، جمع آوري داده ها ، ظرفيت سازي ، تجزيه و تحليل ، انتشار و استفاده از داده ها و تجزيه و تحليل بازار كار. همچنين سيستم هاي اطلاعات بازار كار را مي توان بر اساس ساختار به سه نوع تقسيم كرد. سيستم پايه ، سيستم مياني و سيستم پيشرفته. سيستم كنوني سيستم اطلاعات بازار كار در ايران مشابه سيستم پايه (نوع 1) است و در حال حاضر دو مركز و م institسسه رسمي در كشور ، مركز آمار ايران و وزارت تعاون ، كار و رفاه اجتماعي را اداره مي كند. اطلاعات بازار كار

در گزارش مركز تحقيقات پارلماني آمده است كه اعوجاج سيستم اطلاعات بازار كار ايران از دو جنبه ساختاري و داده اي قابل بررسي است. ، گسترش و برابري ، فقدان مكانيزم هاي نظارتي و عدم مسئوليت قانوني مجاز در شرح وظايف موسسات. مسئول آمار و اطلاعات بازار كار.

همچنين ، مهمترين چالش هاي بخش داده ها عدم وجود يك سيستم جامع مبتني بر ثبت نام ، كمبود پرسشنامه ها و وزن دهي ، فقدان داده هاي عملكرد شغلي و داده هاي مربوط به تقاضا ، داده هاي مربوط به كارگاه هاي خرد است. و عدم استخراج داده ها مانند مهارت هاي اندازه گيري ، موقعيت هاي خالي ، آمار سازمان هاي آموزشي و تربيتي در كشور و داده هاي خرد در مورد تقاضاي نيروي كار بايد ارائه شود. علاوه بر اين ، عدم هماهنگي بين دستگاه هاي اجرايي براي تبادل اطلاعات و عدم آگاهي از استفاده از داده هاي اداري ثبت شده ، چالش ديگري است كه بايد برطرف شود.

با توجه به اهميت و تأكيد اسناد بالادستي بر ايجاد سيستم جامع داده ها و اطلاعات بازار كار ، به منظور دستيابي به ساختار و سيستم مطلوب اطلاعات بازار كار در ايران ، بر اساس گزارش مركز تحقيقات مجلس ، لازم است وزارت تعاون ، كار و رفاه اجتماعي را ملزم كند. وزارت آمار ، علوم ، تحقيقات و فناوري ايران ، وزارت آموزش و پرورش ، وزارت صنعت ، معدن و تجارت ، سازمان امور مالياتي ، سازمان تامين اجتماعي و سازمان آموزش فني و حرفه اي ، با پوشش كامل آمار و سيستم هاي اطلاعاتي بازار كار و سيستم هاي آموزشي براي امكان نظارت بر تعامل ، توليد ، امنيت اجتماعي و فني و حرفه اي. ايجاد استانداردهاي مركز آمار ايران نيز در راه اندازي سيستم اطلاعات بازار كار ضروري است.

متن كامل اين گزارش را اينجا بخوانيد.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.